| VOTATI -- IMPORTANT | |
|
|
Author | Message |
---|
Admin Admin
| Subject: VOTATI -- IMPORTANT Thu Feb 25, 2010 4:09 pm | |
| Vrea ca voi sa votati schimbarile ce vor urma pe server si anume: VRETI CA : max enchant sa ramana +50 sau sa facem +16 (safe 3 max +16 70%) VRETI CA : Perioada de oly sa ramana 1 saptamana? sau sa facem 2 saptamani? sau 1 luna? VRETI CA : Sa adaug pe server un set special si un set de arme special (custom , cu stats mai bune ca si vesper , dar nu overpowered) Voi face schimbarile in cateva zile , dupa cum veti vota voi Va rog sa scrieti(daca vreti) si de ce vreti asa si nu altfel... | |
|
| |
AngelRo
| Subject: Re: VOTATI -- IMPORTANT Thu Feb 25, 2010 4:29 pm | |
| - Admin wrote:
- Vrea ca voi sa votati schimbarile ce vor urma pe server si anume:
VRETI CA : max enchant sa ramana +50 sau sa facem +16 (safe 3 max +16 70%) VRETI CA : Perioada de oly sa ramana 1 saptamana? sau sa facem 2 saptamani? sau 1 luna? VRETI CA : Sa adaug pe server un set special si un set de arme special (custom , cu stats mai bune ca si vesper , dar nu overpowered)
Voi face schimbarile in cateva zile , dupa cum veti vota voi Va rog sa scrieti(daca vreti) si de ce vreti asa si nu altfel... enchant e bun safe 3 max 16(e o parere generala) olly=2 saptamani(poate cateva zile din saptamana nu esti acasa si nu ai posibilitate sa joci dar in 2 saptamani...poti)...ar fi o idee ca in olly sa se joace cu seturi ne-enchantate si nu custom e doar o idee...sa nu se mai zica de overpowered players(A grade ) doar o idee set special=super tare ( dar nu asa de usor de luat ,sa se faca o diferenta intre playerii care joaca de mult pe server si cei noi) | |
|
| |
vicking
| Subject: da idei destul de bune Thu Feb 25, 2010 4:42 pm | |
| dar cum ramane cu playery care joaca de mult si au deja +50? si care au mai suferit in urma schimbarilor si cand sa trecut de la +25 la max 50 | |
|
| |
AngelRo
| Subject: Re: VOTATI -- IMPORTANT Thu Feb 25, 2010 4:48 pm | |
| decat la enchant ar fi problema......cred ca cei care au +50 ar trebui sa ramana cu +16 ...nush sau daca ar fi o problema sa ramana enchant la fel si ratele deasemenea dar cu celalalte lucruri raman la afirmatiile anterioare...si daca s-ar putea schimbarile sunt bun venite cat mai repede | |
|
| |
Admin Admin
| Subject: Re: VOTATI -- IMPORTANT Thu Feb 25, 2010 5:11 pm | |
| - vicking wrote:
- dar cum ramane cu playery care joaca de mult si au deja +50?
si care au mai suferit in urma schimbarilor si cand sa trecut de la +25 la max 50 Armele se vor transforma automat , nu veti pierde nimic! si anume: cine are +50 se transforma in +16 , cine are +45 in mai putin , +40 si mai putin +35 la fel , si tot asa , in asa fel incat nimeni sa nu piarda nimic! Daca se hotaraste sa trecem la varianta cu +16 maxim , voi face un tabel cu felul in care se vor transforma armele ai armurile , in orice caz nu veti pierde nimic. | |
|
| |
vicking
| Subject: Votez pentru Thu Feb 25, 2010 5:22 pm | |
| E bine atunci max+16,hero 1 sapt,set nou mai bun ca vespa(asi propune apela pt aspect -arata cel mai bine) | |
|
| |
AngelRo
| Subject: Re: VOTATI -- IMPORTANT Thu Feb 25, 2010 5:24 pm | |
| - vicking wrote:
- E bine atunci max+16,hero 1 sapt,set nou mai bun ca vespa(asi propune apela pt aspect -arata cel mai bine)
eu raman la ideaa de hero 2 saptamani,mai pleaca lumea in CO,vacanta | |
|
| |
SoulSeparator
| Subject: Re: VOTATI -- IMPORTANT Thu Feb 25, 2010 9:14 pm | |
| II buna ideea cu 2 sapt hero si +16 max ...dar inca ceva trebe neaparat sa faci balance pt ca tanku si un kamael cu +7 set si arma +20 ma bate de ma zapaceste ....si eu am +40 set si +50 arma ......Pleaca lumea de pe server ceea ce ii pacat pt faza asta si nu mi se pare normal !!!! | |
|
| |
Admin Admin
| Subject: Re: VOTATI -- IMPORTANT Thu Feb 25, 2010 9:28 pm | |
| - SoulSeparator wrote:
- II buna ideea cu 2 sapt hero si +16 max ...dar inca ceva trebe neaparat sa faci balance pt ca tanku si un kamael cu +7 set si arma +20 ma bate de ma zapaceste ....si eu am +40 set si +50 arma ......Pleaca lumea de pe server ceea ce ii pacat pt faza asta si nu mi se pare normal !!!!
dupa cate vezi , cu tankul s-a luat masuri. cu kamaelul (daca te regeri la cancel-ul fara reuse delay se rezolva in 24h maxim) | |
|
| |
clauss
| Subject: re Fri Feb 26, 2010 11:31 am | |
| hero 2 saptamani max + 16 si ai mai putea adauga si "auto loot" ca-i enervant sa tot dai "pick up" la fiecare drop.... | |
|
| |
AngelRo
| Subject: Re: VOTATI -- IMPORTANT Fri Feb 26, 2010 2:07 pm | |
| da,auto loot e foarte bun...... | |
|
| |
alin20
| Subject: Re: VOTATI -- IMPORTANT Fri Feb 26, 2010 2:42 pm | |
| - Admin wrote:
- Vrea ca voi sa votati schimbarile ce vor urma pe server si anume:
VRETI CA : max enchant sa ramana +50 sau sa facem +16 (safe 3 max +16 70%) VRETI CA : Perioada de oly sa ramana 1 saptamana? sau sa facem 2 saptamani? sau 1 luna? VRETI CA : Sa adaug pe server un set special si un set de arme special (custom , cu stats mai bune ca si vesper , dar nu overpowered)
Voi face schimbarile in cateva zile , dupa cum veti vota voi Va rog sa scrieti(daca vreti) si de ce vreti asa si nu altfel... Eu zic asa : Ideea cu max +16 este buna , un set de armuri noi trebuie adaugat perioada de oly sa ramana o saptamana nu doua pt ca fiecare player care stie juca sa aiba si el o sansa nu sa fie aceeleasi fetze , ce trebuie adaugat in plus eu zic ca dropul sa fie bunicel , daca rata enchantului este de 70% trebuie sa fie un drop mai bun sa nu stai sa bati trenuri de mobi si sa stai vreo 30-60 min sa iti cada un bless si sa li scada m def la mobi . | |
|
| |
vicking
| Subject: eu votez pentru Fri Feb 26, 2010 10:19 pm | |
| Ar fi mijto +16 max ,un set now, hero 1 sapt dar apropo de ce a spus alin dac armele vor fi 16 max nu 50 si defensu mobilor sa fie scazut la nivelul armelor de 16 nu de 50 actual | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: VOTATI -- IMPORTANT | |
| |
|
| |
| VOTATI -- IMPORTANT | |
|